Home
images/iacf1.jpg

Over Blooming Moments

 
_MG_5048.jpg

Ik ben Samantha, trotse eigenaresse van Blooming moments.

Bij trouwen denk ik meteen aan bloemen, het is een essentieel element op jullie bruiloft die zeker niet mag ontbreken. Bloemen bepalen het sfeerbeeld wat jullie bruiloft moet uitstralen, gaan jullie voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke bloemen passen daar mooi bij?

Talloze vragen die jullie waarschijnlijk bezig houden en de keuze niet eenvoudig maakt. Wij kunnen jullie helpen doormiddel van een persoonlijk gesprek al jullie wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is!


Bruids
Bloemwerk

De mooiste dag van je leven!

Blooming Moments verzorgt alles op het gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van een prachtig bruidsboeket tot een geweldige locatie aankleding, van tafeldecoratie tot mooie boeketten in vazen alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek neem ik uw wensen door en zorg dat alles tot het perfecte plaatje eruit komt te zien. Prachtige kleurencombinaties, een geweldige styling en de beste kwaliteit.
Droog
Bloemen

Evenementen en meer!

Het is de trend op dit moment, droogbloemen! In elk gewenste kleur is het te verkrijgen en het geeft je huis meteen een leuke sfeer. Het is helemaal hip en is ook nog eens lang houdbaar. Je kan eindeloze combinaties maken met droogbloemen, van een leuk boeketje tot mooie ringen voor aan de muur alles is mogelijk.
 

Wanneer woorden te kort schieten, laat dan je hart spreken met bloemen.


Door middel van een persoonlijk gesprek kan ik uw wensen vertalen in prachtige afscheidsbloemen.

Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt...

Onze Foto Galerij

Hier ziet u een paar van mijn creaties die ik voor diverse klanten heb gemaakt
Erg fijn contact gehad met Samantha, die de bloemen voor onze bruiloft heeft verzorgd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Heel prettig dat zij ze bij ons thuis kwam brengen! Erg mooi boeket en geweldige corsages heeft zij verzorgd.
Samantha van Soest
Nadat mijn man was overleden zocht ik naar een bloemist die op een mooie waardig manier toch iets moois kon maken voor de uitvaart. Het resultaat is heel mooi gedaan. Dank je wel voor deze herinnering.
Corry van der Berg
Zoals altijd is het bloemwerk van Samantha Groot van Blooming Moments pràchtig. Wij zijn kweker van `t groen dat òòk in dit bloemen mòòis gebruikt is en zijn blij met bloemsier kunstenaars zoals Samantha omdat ze origineel is en heel goed is met kleur en design. Het is anders als anders en je wordt er àltijd blij van. Een èchte aanrader! en over Samantha zèlf,..een vrolijk bescheiden persoon met oog èn oor voor detail en nuance.
Ag Scheffers vd Linden

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen...

Contact Formulier

Contact opnemen met Blooming Moments

Contact Informatie

Blooming Moments

Nobelstraat 17, 1732 LP Lutjewinkel

tel.: 06 25349179

info@bloomingmoments.nl

www.bloomingmoments.nl